Starostwo pozbyło się już budynku Przychodni przy ul.Wojska Polskiego 77krótko mówiąc sprzedało, gdzie budynek przeszedł w prywatne ręce i Przychodnia obecnie kwitnie.Ale nie wszystkich stać na leczenie w prywatnych gabinetach.Starostwo nie myśli o mieszkańcach i pacjentach tylko o swoich interesach.
A ja mam pytanie na jakich zasadach Powiat powołuje dyrektorów w PZOP czy CUW. żadnych konkursów na stronie nie widziałam, żadnych kryteriów ani innych przesłanek nieuzasadniających powołanie na te stanowiska -p.o. czym oni się kierowali - jako wyborca chciałbym znać politykę kadrową, podstawy w przepisach powoływania takich dyrektorów oraz kwalifikacje i kryteria wyboru na to stanowiska?
Może to wyjaśni dlaczego jest tak żle?
Poradnie już teraz pracują do 18,proszę się nie ośmieszać.I nie niepubliczne OŚRODKI ZDROWIA,a niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej.Czy Nikodem Dyzma to pani idol???
Lepiej opuścić budynek użyczony nieodpłatnie i przenieść poradnie do prywatnych budynków i płacić właścicielom gruba kasę za wynajem. To co PZOZ płaci rocznie za najem wystarczyłoby na remont jednego piętra na Dmowskiego. Pieniędzy nie ma na przystosowanie a na wynajem jest...
Znowu klamstwa-Poradnia na ul.Armii Krajowej nie jest wyremontowana-1szt.kabiny WC dla kobiet i dzieci!!!!!!!
I bardzo dobrze starosto zajmij się swoimi mieszkańcami na wsi i gminach a Piotrków niech sobie sam radzi
jak nie ma sie gdzie leczyć jak przychodni w piotrkowie jak psów tylko lekarzy dobrych nie ma a obwinianie o to starosty czy prezydenta to jakaś żenada. Lekarze wyjechali za granicę nowych nie ma i jak jest tyle przychodni w miescie to ci co zostali lekarze biegaja z jednej do drugiej i odwalają pańszczyznę bo im sił brakuje . Ot cała prawda
Brawo panie starosto wreszcie wiemy że pan prezydent powinien się zająć sprawami swoich mieszkańców
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!